Home Nieuws Spaanse media benoemen Memphis tot nieuw boegbeeld Barca na 3e doelpunt in...

Spaanse media benoemen Memphis tot nieuw boegbeeld Barca na 3e doelpunt in 4 wedstrijden

1008
0

De fans van FC Barcelona lijken al een nieuwe vedette te hebben aangewezen na het pijnlijke vertrek van Messi uit Nou Camp.

Het heeft er alle schijn van dat Memphis Depay op een natuurlijke manier de opvolger gaat worden van wereldster Lionel Messi. De excentrieke Moordrechter heeft zich razendsnel aangepast aan zijn nieuwe omgeving en dat resulteert in doelpunten, assists, corners en vrije trappen.

Spaanse media lijken al helemaal om te zijn en zien dat Memphis zijn verantwoordelijkheid meteen pakt. SPORT pakt dan ook meteen uit: “Memphis had maar drie minuten nodig om de fans op te winden en het eerste doelpunten van het post-Messi-tijdperk te maken”, zo zag SPORT, die Memphis ook meteen het cijfer 9 toe wist te kennen.

De krant gaat verder: “De Nederlander is bij Barcelona door de voordeur binnengekomen en klaar om het tweede project van Ronald Koeman te leiden. Hij scoorde direct met de eerste bal die hij aanraakte. Als hij de kans krijgt, probeert hij het en dat is iets wat Barça de afgelopen jaren gemist heeft. Hij neemt de verantwoordelijkheid voor de vrije trappen en de corners en een daarvan zorgde er ook nog eens voor dat Martin Braithwaite kon scoren.”

Na het vertrek van Messi zijn media en fans als vanzelfsprekend op zoek naar een nieuwe vedette en boegbeeld. Het heeft er inmiddels alle schijn van dat de excentrieke Memphis Depay dat zal gaan worden. De Barcelona aanhang is op zoek naar een nieuwe leider na het vertrek van hun idool. Op sociale media wordt Memphis benoemd tot nieuwe leider en boegbeeld voor de fans. Het is een rol die Memphis zeker past.

Dit weekend deed Memphis al een duit in het zakje door zijn ploeg naar een snelle voorsprong tegen Juventus te schieten. Memphis scoorde al na 3 minuten in de Trofeu Joan Gamper. Memphis was het eindstation van een goede en snelle Catalaanse aanval. Memphis was dus opnieuw trefzeker voor zijn nieuwe club en dat is voor Spaanse media genoeg om de voormalig PSV’er tot nieuw boegbeeld van FC Barcelona uit te roepen.

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1424454729493516298?s=20


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here