Home Nieuws Spaanse media bejubelen Luuk de Jong na nieuwe winnende treffer

Spaanse media bejubelen Luuk de Jong na nieuwe winnende treffer

727
0

Luuk de Jong is hard op weg een uiterst populaire speler van FC Barcelona te worden. De aanhang van de Catalanen is helemaal om wat de populariteit van Luuk de Jong aangaat.

Dat heeft natuurlijk alles van doen met zijn prestaties maar ook met zijn houding en professionele instelling. Afgelopen speelronde liet Luuk de Jong weer zien dat hij daadwerkelijk goud waard is voor FC Barcelona. Barçelona zat in een verslagen positie, maar kwam uiteindelijk door enkel Luuk de Jong tot winst. Dat betekende de zevende opeenvolgende overwinning in La Liga. De Spaanse kranten bejubelen Luuk de Jong na zijn winnende kopbal.

‘Het werd een epische comeback, ondanks drie penalty’s tegen, dankzij een formidabele goal van Luuk de Jong’, schrijft de Spaanse sportkrant Sport over de fenomenale kopgoal van de Jong. Trainer Xavi laat zich wekelijks positief uit over Luuk de Jong en zag de kopsterke spits dit seizoen al vaker reddend optreden voor zijn ploeg. Xavi is maar wat blij met zijn spits.

El Mundo Deportivo wijst naar de spits en omschrijft hem als ‘Super Luuk’ en ‘Lucky Luuk’. De sportkrant was lovend over de spits met ‘een hoofd van goud’. ‘Wat maakt het uit dat hij bijna een week buiten de groep is geweest vanwege een positieve coronatest? Luuk de Jong is veel meer dan een reddingsboei voor Barcelona. Ronald Koeman kon amper van hem genieten, maar hij is voor Xavi Hernández een pure ‘9’ die er staat als hij hem nodig heeft’, schrijft El Mundo Deportivo.


Vorig artikelPSV – Ajax: Aanhang beide clubs klaar met keepers van dienst, 4 punten achterstand had voorsprong moeten zijn
Volgend artikelPSV spitsen populair in Brazilië; na Zahavi ook Palmeiras concreet voor Vinícius maar Benfica weigert bod

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in