Home Nieuws Spaanse krant wakkert vuur aan: ‘Dmitrovic terug naar stadion van zijn nachtmerrie’

Spaanse krant wakkert vuur aan: ‘Dmitrovic terug naar stadion van zijn nachtmerrie’

625
0

De soep wordt niet zo heet gegeten als deze wordt opgediend. Toepasselijk of niet maar Spaanse media lijken daar anders over te denken.

Met de terugkeer van Sevilla naar het Philips Stadion, keert ook de vorig jaar aangevallen doelman Dmitrovic terug naar het Philips Stadion. Voor Spaanse media aanleiding om het vuurtje eens flink op te stoken richting de kraker.

De kranten in Spanje vergeten erbij te vermelden dat dezelfde doelman een maand later weer opnieuw werd aangevallen tijdens een wedstrijd. Sevilla ging op bezoek bij Fenerbahce in Istanbul en daar gebeurde hetzelfde als in Eindhoven, zonder overigens met een beschuldigende vinger naar de doelman in kwestie te wijzen.

Zoals gezegd klimmen Spaanse media voor de clash tussen PSV en Sevilla in de pen om terug te kijken naar de wedstrijd van februari in het Philips Stadion. ‘Dmitrovic keert terug naar het stadion van zijn nachtmerrie’, meldt AS. De krant vermoedt dat Dmitrovic weer onder de lat zal staan in Eindhoven. In de laatste drie officiële wedstrijden van Sevilla stond de Noor Orjan Nyland op doel maar in Europa kiest men voor Dmitrovic.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Dylano K. de boete die hij kreeg na het aanvallen van de keeper van Sevilla volledig betaald aan PSV. De club kreeg van de UEFA een geldboete van 20.000 euro en die zou inmiddels al voldaan zijn. K. kreeg in de rechtbank een stadionverbod voor veertig jaar opgelegd en een celstraf van drie maanden, waarvan één voorwaardelijk. In een korte reactie heeft hij zelf laten weten dat hij alles goed op de rails heeft.


Vorig artikel‘Sevilla levert per wedstrijd meer dan 30 voorzetten af’ | ‘Voor wedstrijd tegen FC Volendam wél met Sevilla bezig geweest’
Volgend artikelSevilla met Rakatic, Ramos én ‘professional’ Dmitrović tegen PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in