Home Nieuws Moreno met zaakwaarnemer in Nederland voor onderhandelingen

Moreno met zaakwaarnemer in Nederland voor onderhandelingen

11
0

UPDATE: Het Eindhovens Dagblad meldt dat Moreno met zaakwaarnemer Mino Raiola in Nederland is gearriveerd. In de loop van vrijdag zullen de onderhandelingen met PSV beginnen zodat de langverwachte transfer dit weekend kan worden afgerond.

Spaanse media, waaronder de krant Vavel, melden via allerlei kanalen dat Hector Moreno deze donderdag op het vliegtuig naar Nederland stapt om de overeenkomst met PSV af te ronden. Moreno traint niet meer mee met Espanyol.

Marcel Brands liet woensdag nog weten dat hij van plan was om af te reizen naar Barcelona om de verdediger op te halen bij Espanyol. “Op het moment dat Espanyol aangeeft dat hij te koop is, willen wij natuurlijk vooraan staan”, zei Brands. Achter de schermen lijkt de transfer al lang in kannen en kruiken. De verdediger heeft woensdag al afscheid genomen van zijn ploeggenoten van Espanyol, meldt het Catalaanse Sport.
PSV wil nog niet bevestigen dat Moreno voor PSV heeft gekozen, terwijl het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV stappen heeft ondernomen om Moreno zo snel mogelijk naar Nederland te krijgen. In een week waarin het Nederlandse voetbal met de eliminatie van Ajax door defensieve fouten, heeft er dus alle schijn van dat PSV de gewenste ervaren defensieve versterking bijna binnen heeft.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here