Home Nieuws ‘Spaanse club meest serieus voor Steven Bergwijn’

‘Spaanse club meest serieus voor Steven Bergwijn’

78
0

Waar ligt de toekomst van Steven Bergwijn? Het houdt menig PSV fan bezig en het houdt de club zelf ook bezig.

Wie moet Bergwijn opvolgen? Kan PSV de komst van Steven Berghuis realiseren en hoe zit het met Lozano?

In een artikel over Oranje en de opmars onder Ronald Koeman, meldt VI dinsdagavond tussen de regels door dat Steven Bergwijn concrete belangstelling van een Spaanse club geniet. Welke club zou dit kunnen zijn?

Vermoedelijk gaat het om Atletico Madrid, al wordt dit door het blad niet bevestigt. VI stelt dat menig international onder Koeman een flinke stap maakt maar ook andersom geldt dit; Koeman lift met Oranje mee op de ontwikkeling van spelers als Bergwijn.

Nog steeds wordt Bergwijn concreet gevolgd door een serie topclubs, echter waren er nog geen Spaanse clubs in de markt voor Bergwijn. Met zijn snelheid en dribbels kan Bergwijn overal terecht, al is het onwaarschijnlijk dat Real Madrid en FC Barcelona om diverse redenen momenteel interesse in Bergwijn zullen hebben.

Meer waarschijnlijk zou interesse van Atletico Madrid zijn. De tweede club uit Madrid heeft voorin aan kwaliteiten verloren en tevens middelen beschikbaar om Bergwijn van PSV over te nemen. Clubs als Valencia en Sevilla behoren met hun transferuitgaven deze zomer niet meer tot de clubs die nog even 40 miljoen of meer voor Bergwijn zouden op tafel zouden kunnen leggen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here