Home Nieuws Spaans TV programma: Luuk de Jong in beeld bij Real Madrid

Spaans TV programma: Luuk de Jong in beeld bij Real Madrid

93
0

Een spits die echt iets kan forceren, zeer specifieke koppende kwaliteiten bezit en bovendien een voorbeeld is voor een ieder. Z’on rol heeft Luuk de Jong ondermeer bij het Oranje van Ronald Koeman.

Waarom zou Luuk de Jong zo’n rol niet kunnen vervullen bij de absolute top van Europa? Zoals Tottenham Hotspur een spits als Llorente achter de hand heeft, zou Real ook een targetman kunnen gebruiken. Concurrent Barcelona ontbeerde namelijk een targetman toen de club tegen een muur aanliep in en tegen Liverpool.


Luuk de Jong bezit deze kwaliteiten en staat daarom op het lijstje van Real Madrid, zo weet het Spaanse programma Jugones van La Sexta. De PSV aanvoerder is niet de enige optie voor de club uit Madrid, die naast Karim Benzema nog een centrumspits in de selectie wil hebben. Real denkt ook aan Andrea Belotti, Krzysztof Piatek en Duván Zapata.

De Spaanse topclub is naar verluidt al weken bezig met de komst van Luka Jovic. Eintracht Frankfurt wil de Servische aanvaller echter alleen voor de hoofdprijs laten gaan. De Duitse club zou zeventig miljoen euro verlangen, een bedrag dat Real voorlopig te gortig is. Real kijkt daarom rond naar alternatieven en denkt aan De Jong, aldus het Spaanse programma.


Facebook Comments