Home Nieuws Spaans medium meldt transfer Angeliño naar PSG via Manchester City

Spaans medium meldt transfer Angeliño naar PSG via Manchester City

76
0

Het Spaanse medium La Voz da Galicia meldt dat Angeliño terugkeert naar Manchester City.

Het nieuwsbericht lijkt onwaarschijnlijk maar geheel onwaar hoeft het niet te zijn. City zit immers al even zonder waardige back. De positie wordt al een tijdje ingevuld door ex PSV huurling Zinchenko maar een structurele oplossing is het niet bepaald voor het op Europees succes jagende Manchester City.


Het Spaanse La Voz da Galicia is een regionale krant uit noord-west Spanje. Het is tevens de geboortestreek van PSV’s linksback. Tal van clubs worden al maanden aan de Spanjaard gekoppeld, die een prima ontwikkeling doormaakt. Napoli, Borussia Dortmund, Arsenal, FC Barcelona en Paris Saint-Germain worden allemaal gelinkt aan Angelino. PSG zou zelfs een slordige 25 miljoen euro overhebben voor Angeliño.

PSV betaalde een jaar geleden 5,5 miljoen euro voor Angeliño. Echter zou Manchester City gebruik maken van een terugkoopclausule. Dat zou betekenen dat Angeliño voor een vastgesteld bedrag van twaalf miljoen euro door City op te halen is in Eindhoven. City zou voornemens kunnen zijn om de Spanjaard meteen door te verkopen aan PSG.

City zou PSV al op de hoogte hebben gebracht van de plannen. Ook is er nog nergens een bevestiging dat Angeliño daadwerkelijk overstapt naar City. Vooralsnog lijkt het zoals gezegd een gerucht wat zeker wel een kern van waarheid zou kunnen gaan bevatten gezien de defensieve beperkingen op de linkerflank bij City én de interesse van PSG.

 


Facebook Comments