Home Nieuws Sombere voortuitblik: PSV – Vitesse in leeg Philips Stadion met Bas Nijhuis...

Sombere voortuitblik: PSV – Vitesse in leeg Philips Stadion met Bas Nijhuis als scheidsrechter

951
0

De PSV supporters behoeven zich aanstaande zaterdagmiddag om half 5 niet te ergeren aan Bas Nijhuis.

Althans, niet op korte afstand want zoals bekend gemaakt zal het Philips Stadion leeg zijn voor de ontmoeting tegen Vitesse. Dat Nijhuis veel weerstand oproept in vrijwel alle voetbalstadions in Nederland is algemeen bekend. De leidsman uit Enschede roept veel irritatie op bij menig voetbalfan maar gaat onverminderd door met het niet hanteren van de regels. Ook veel voetballers kunnen zich geregeld niet vinden in het beleid van de scheidsrechter.

De recente woorden en uitspraken van NAC spits Seuntjes waren wat dta betreft duidelijk. Met Nijhuis valt niet te communiceren, loopt vaak weg en geeft geel als je iets vraagt. Toch is men bij de KNVB zeer te spreken over Nijhuis, die in Europa juist weer niet mag fluiten van de UEFA. De Europese voetbalbond ziet het wat dat betreft goed want Nijhuis heeft niets van een topscheidsrechter, lat staan van een Europese topscheidsrechter.

PSV – Vitesse staat zaterdagmiddag in ieder geval onder leiding van Bas Nijhuis en dat betekent een sombere vooruitblik op PSV – Vitesse want de club moet het zoals gezegd stellen in een leeg stadion. Nijhuis was al vaker onderwerp van gesprek tussen wedstrijden van PSV en Vitesse. Roger Schmidt zal het zich allemaal nog wel kunnen herinneren. De arbiter krijgt assistentie langs de zijlijn van Rogier Honig en Freek Vandeursen. Jannick van der Laan vervult de functie van vierde official. Vanuit Zeist is Kevin Blom de VAR, geassisteerd door Stefan de Groot. De aftrap is om 16.30 uur.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here