Home Nieuws Sneijder waarschuwt PSV over vorm Xavi Simons: ‘Reageerde minder blij na eerste...

Sneijder waarschuwt PSV over vorm Xavi Simons: ‘Reageerde minder blij na eerste goal’

7325
1

Wesley Sneijder is net als iedere voetbalfan in Nederland fan van Xavi Simons maar er schuilt ook gevaar in de situatie rond Simons, denkt de analist.

Sneijder is immer enthousiast over de prestaties van Simons en ook diens houding kan de analist bekoren. De spelvreugde en het enthousiasme van Simons werkt aanstekelijk op een ieder, is Sneijder van mening maar het niet winnen van de uitwedstrijd tegen FC Utrecht kan een flinke mentale tik betekenen voor Simons. Wesley Sneijder denkt dat er een gevaar schuilt voor PSV.

“PSV moet wel gaan oppassen nu dat Xavi Simons niet meegaat in de slechte vorm”, zegt Sneijder aan tafel bij Veronica Offside. “Ik zag hem ook al wat minder blij reageren op de eerste goal van PSV. Bij de tweede treffer was hij wel de eerste die om Luuk de Jong heen hing, dat dan weer wel, maar ja. Je ziet dat hij niet meer zo happy is in vergelijking met een paar weken geleden.”

Sneijder ziet daarnaast ook de problemen op het middenveld. De analist denkt dat Van Nistelrooij nog altijd niet zeker is van zijn opstelling. Met name dan op het middenveld.”PSV is daar zoekende. Ruud heeft gewoon moeite met wie hij moet opstellen daar. Ze zijn allemaal niet in vorm.”

Andy van der Meijde is daarnaast iets opgevallen aan Johan Bakayoko. “Weet je wat het met hem is? Hij gaat telkens naar binnen toe. Als hij nou eens een keer een schaar maakt en buitenom gaat, dan gaat een verdediger misschien ook een keer twijfelen”, aldus Van der Meijde.


Vorig artikelDuitse media zeer te spreken over Philipp Max: ‘Zijn investering gaat zich terugbetalen’
Volgend artikelStan Valckx ziet PSV worstelen: ‘Unnerstall was betere goalie dan Benítez’

1 REACTIE

  1. Als fabio silva was opgesteld in de basis was er meer kans van slagen geweest ( is een spel maker ,en stop een met het bang zijn van de tegenstanders en stop er eens mee zo veel mogelijk terug te spelen het doel staat aan de andere kant, dit moet je niet willen RUUD V NISTELROOY bijna in de 16 en dan maar terug spelen vind ik angst voor de tegenstander ,getekend Guido Klinckenberg Mvgr

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in