Home Nieuws Sneijder: ‘Er zijn zoveel mensen die PSV een warm hart toedragen, wees...

Sneijder: ‘Er zijn zoveel mensen die PSV een warm hart toedragen, wees duidelijk over Ihattaren’

3514
0

Wesley Sneijder genoot dinsdagavond van een wervelend PSV maar voor de wedstrijd werden de analisten Boskamp en Sneijder nogmaals gevraagd naar de situatie rond Ihattaren.

PSV en Mo Ihattaren zitten duidelijk op een dood spoor en dus werd er besloten hem opnieuw buiten de selectie te plaatsen. Het weet in ieder geval mening voetballiefhebber te verbazen. “Als het waar is wat ik gelezen heb, dan kan dat natuurlijk niet”, zegt Jan Boskamp bij RTL 7. “Dan ben je ook verkeerd en moet je dat ook toe kunnen geven. Het is zó’n talent, ik vind het zonde als het naar de filistijnen gaat. De beste oplossing is dat hij naar een andere club gaat.”

Ook tafelgenoot Wesley Sneijder is kritisch op Ihattaren. De RTL 7 analist snapt dat club en speler afscheid van elkaar moeten nemen maar tegelijk verwijt Sneijder de club dat er te weinig duidelijkheid rond Ihattaren is. “Ik denk niet dat hij hier nog langer welkom is. Wat ik graag van PSV zou willen zien: wees duidelijk. Je zet iemand uit de selectie, maar dat kan ook voor onbepaalde tijd zijn. Wij weten helemaal niets”, is Sneijder kritisch.

“Ik hoef het niet per se te weten, maar de supporters wel. Er zijn zoveel mensen die PSV een warm hart toedragen. Ik vind: wees één keer duidelijk, dan hoeven wij het er niet meer over te hebben”, aldus Wesley Sneijder over de situatie rond Mo Ihattaren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here