Home Nieuws Smachtende André Ramalho voelt de spanning, Braziliaanse verdediger is de KNVB dankbaar

Smachtende André Ramalho voelt de spanning, Braziliaanse verdediger is de KNVB dankbaar

603
0

André Ramalho smacht naar de Champions League. De Braziliaanse verdediger ziet het grote doel steeds dichterbij komen en dat betekent dat de spanning toeneemt.

Ook de ervaren Ramalho merkt dat de spanning toeneemt nu de wedstrijd dichterbij gaat komen. PSV kende een zevental dagen van rust en dat deed de ploeg uitermate goed. De Braziliaan weet dat de belangen groot zijn en hij geeft dan ook toe dat er spanning is. “Natuurlijk is dat zo, maar het is gezonde spanning”, zegt de Braziliaan tegen het Eindhovens Dagblad. “We weten wat ons te doen staat, want er staat ongelooflijk veel op het spel.”

Ramalho stond tijdens het 2-2 gelijkspel op Ibrox in de basis. De verdediger is fit en zal tegen Rangers FC in de basisopstelling verschijnen. “Ik ben in ieder geval fit en de afgelopen wedstrijden hebben we dat goed opgebouwd. Een aantal keren heb ik een invalbeurt gehad en vorige week stond ik dan in de basis.”

Zoals gezegd is PSV fit aan de voorbereiding op het cruciale thuisduel begonnen. Mede dankzij de KNVB kon PSV de wedstrijd tegen FC Volendam overslaan. “We moeten de voetbalbond dankbaar zijn dat ze ons de ruimte gegeven om langer te herstellen. Het is echt goed dat ze dat gedaan hebben”, aldus Ramalho. “Je weet nooit wat je in een wedstrijd als die van morgen te wachten staat. Misschien gaat het wel over meer dan negentig minuten. Dan kan de fysieke component ook een rol spelen.”


Vorig artikelOpgeluchte Roger Schmidt ook in Lissabon de voorzichtigheid zelve: ‘Zo makkelijk is het niet’
Volgend artikelMassale steun voor PSV rond Philips Stadion, selectie Rangers neemt andere ingang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in