Home Nieuws Smaakmaker en vedette Russische competitie wordt geadviseerd op interesse PSV in te...

Smaakmaker en vedette Russische competitie wordt geadviseerd op interesse PSV in te gaan

5085
1

PSV dacht na de transfer van Cody Gakpo een redelijk rustig winters transferwindwow door te komen maar niets is minder waar.

Er is volop transfernieuws en dat werkt zelfs door naar Jong PSV. Verdediger Seelt staat namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van de Engelse first League club Burnley FC. Noni Madueke kan op zijn beurt naar Chelsea en naar andere Britse clubs maar inkomend is er ook sprake van volop nieuws dan wel transfergeruchten. Zo wordt PSV in diverse buitenlandse media in verband gebracht met interesse in diverse spelers. Ook in Rusland want Russische media maken melding van concrete interesse vanuit Eindhoven voor een 22-jarige middenvelder van FK Krasnodar.

Eduard Spertsyan wordt in Russische media nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar PSV. En dus worden andere Russische oud-spelers die ook actief zijn geweest in de Eredivisie bevraagd naar de mogelijkheden in de Eredivisie. “Ik ben er altijd voorstander van om vanuit Rusland naar een Europese club te verhuizen”, zegt Bulykin in gesprek met RB Sport en Sport-Express.

“De Nederlandse competitie is heel mooi om je te ontwikkelen, omdat er aanvallend wordt gespeeld. Niemand speelt saai voetbal, iedereen probeert te scoren. Het is een mooie springplank om terecht te komen bij een topclub en een mooi salaris te verdienen”, aldus Bulykin, die Spertsyan adviseert op de vermeende interesse van PSV in te gaan.

Eduard Spertsyan is inmiddels dertienvoudig international van Armenië en geldt als een absolute smaakmaker in de Russische Liga. De aanvaller en technicus was dit seizoen al goed voor negen goals en zes assists in de Russische competitie. In Armenie wordt ook bericht over de interesse van PSV. De Armeense sportjournalist Hrach Khachatryan meldt dat PSV serieuze interesse heeft in Spertsyan, maar volgens hem wil de aanvallende middenvelder in januari niet weg. Hij ligt nog tot medio 2026 vast bij Krasnodar.


Vorig artikelFors verlies voor basisspeler Cody Gakpo op bezoek bij Brighton
Volgend artikelManagement Madueke ook met andere Britse clubs in gesprek, Madueke aast op transfer

1 REACTIE

  1. Kan het eigenlijk niet uit mijn b#k krijgen….maar…. ga misschien nog maar eens rond de tafel zitten met ihattaren….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in