Home Nieuws Sluit het net rond Beugelsdijk zich? Madueke: ‘Ik dacht toen al: Waarom...

Sluit het net rond Beugelsdijk zich? Madueke: ‘Ik dacht toen al: Waarom doet hij dit?’

1373
0

Sparta – PSV was enkele maanden terug een bijzondere wedstrijd te noemen.

De ruzie tussen Bas Nijhuis en Roger Schmidt, die eerder al in de Gelredome aangewakkerd was, werd op Spangen nog uitvergroot in de vorm van nieuwe felle discussies en beschuldigingen. Die storm is gaan liggen maar een nieuwe storm in de vorm van een omkoopschandaal lijkt in de maak.


Spartaan Tom beugelsdijk is min of meer een verdachte geworden in een mogelijke omkoopzaak. Noni Madueke was daarin het lijdend voorwerp.

De bewuste overtreding wordt genoemd als het mogelijke incident waar een opzettelijke kaartdoor Beugelsdijk werd gepakt. Madueke kijkt er niet van op. “Ik vroeg me toen al af wat hij nou eigenlijk aan het doen was”, zegt de aanvaller van PSV tegenover ESPN. “Ik was omsingeld door heel veel spelers van Sparta en hij raakte me op een hele rare manier.”

Nu Beugelsdijk in het nieuws is gekomen doet het Madueke als vanzelf terugdenken aan de actie in de sneeuw van Het Kasteel. “Toen vond ik er niet zo heel veel van en ik weet nu natuurlijk niet of het waar is of niet, maar ik ben er wel over na gaan denken. Het was een rare overtreding, maar goed, ieder zijn eigen ding.”

Sparta bracht maandag een statement naar buiten waarin de betrokkenheid van Beugelsdijk bij de zaak werd ontkend. Het laatste woord is er nog niet over gezegd.

https://twitter.com/ESPNnl/status/1392108171687251968?s=20


Facebook Comments