Home Nieuws Sleutelspeler Ibrahim Sangaré nauwelijks bekomen van nederlagen: ‘Ik heb nog steeds moeite...

Sleutelspeler Ibrahim Sangaré nauwelijks bekomen van nederlagen: ‘Ik heb nog steeds moeite erover te praten’

2721
0

PSV wist vorige week het herstel in te zetten na de verloren wedstrijden tegen AS Monaco en Ajax. FC Twente werd verslagen en Monaco op een gelijkspel gehouden.

De ene verliespartij is niet de andere verliespartij maar feit is dat de nederlaag in Amsterdam er flink inhakte bij zowel de fans als de spelers. Inmiddels is de achterstand op de koploper geslonken tot slechts 2 punten maar feitelijk 3 door een minder doelsaldo. Het biedt weer perspectief in de competitie maar echt positief is de sfeer rond PSV nog niet. Sleutelspeler Ibrahim Sangaré, want daartoe kan de Ivoriaan inmiddels gecategoriseerd worden, kijkt met een lastig gevoel terug op de verloren wedstrijden tegen AS Monaco en Ajax.

“Het is een heel moeilijke week geweest en het is best gecompliceerd ermee om te gaan”, zegt Sangaré in gesprek met Voetbal International. “Tegen Monaco hebben we, zeker in de tweede helft, wel ons niveau gehaald en gevoetbald volgens het plan dat we hadden. Monaco is na de rust niet heel vaak gevaarlijk geweest, maar over de hele wedstrijd hebben ze de paar kansen die ze kregen goed benut.”

De nederlaag in Amsterdam tegen Ajax viel Sangaré erg zwaar. De middenvelder was dagenlang erg teleurgesteld over wat hij en zijn teamgenoten lieten zien in Amsterdam. “Ik heb nog steeds moeite erover te praten, het is lastig zo’n grote nederlaag een plekje te geven. Anderzijds vind ik ook dat we in Amsterdam goed begonnen en zeker mogelijkheden hadden. Maar tegen een goed team als Ajax moet je die kansen verzilveren. Doe je dat niet, dan betaal je daar aan het eind de rekening voor”, aldus Ibrahim Sangaré.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here