Home Nieuws ‘Slechts’ FC Twente – PSV, Roger Schmidt wil niets kwijt over interesse...

‘Slechts’ FC Twente – PSV, Roger Schmidt wil niets kwijt over interesse en contact met Benfica

228
0

Slechts FC Twente – PSV. Dat is waar Roger Schmidt het vrijdagmiddag over wilde hebben en daar valt iets voor te zeggen gezien de grote belangen die er spelen.

De vragen over de vermeende belangstelling van topclub Benfica voor Roger Schmidt werden door de Duitse coach handig ontweken. Schmidt wenste vrijdagmiddag niet over Benfica te spreken. Wel ventileerde Schmidt zijn mening over de keuze van PSV voor Ruud van Nistelrooij. De Duitse coach blijkt zeer te spreken te zijn over de nieuwe trainer van PSV 1 en de huidige trainer van Jong PSV.

Schmidt denkt dat de aanstelling van Ruud van Nistelrooij heel goed gaat uitpakken en dus een juiste beleidsbeslissing van de club. Verder was het alleen FC Twente – PSV wat de klok sloeg vrijdagmiddag op de Herdgang. De belangstelling van de club uit lissabon is wel degelijk daar en er hebben inmiddels meerdere gesprekken plaatsgevonden tussen de Portugezen en Roger Schmidt. Het bestuur van Benfica was afgelopen weken een aantal keer in Duitsland om met Schmidt te spreken, wisten Portugese media te melden.

Schmidt benadrukte vrijdagmiddag dat zijn aandacht volledig ligt bij PSV, dat nog in de race is voor drie prijzen dit seizoen. en dus zei Schmidt vrijdagmiddag: “Dit is een tijd waarvan je als speler en in mijn geval als trainer moet genieten. Natuurlijk hebben we alle focus nodig, maar periodes als deze zijn heel bijzonder. Ik wil niet praten over de verdere toekomst, omdat er ongelooflijk veel op het spel staat”, laat hij weten op de persconferentie voor het uitduel bij FC Twente.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here