Home Columns ‘Slechte verliezer’ Erik ten Hag is inmiddels een echte Ajacied en overtreft...

‘Slechte verliezer’ Erik ten Hag is inmiddels een echte Ajacied en overtreft Daley Blind

11714
0

‘Wij waren beter’, zei Daley Blind na afloop van Ajax – PSV in de Johan Cruijff Arena. Net nadat PSV met 0-4 had gewonnen, gaf Blind zijn visie op de wedstrijd.

Enkele maanden later stond Daley Blind opnieuw voor de camera na afloop van Ajax – Benfica en zei: ‘Wij waren beter’. Verder is ieder commentaar overbodig want Ajax is standaard iedere wedstrijd beter dan welke tegenstander dan ook. Althans dat ziet men zo in Amsterdam en omstreken.

Erik ten Hag wist Daley Blind zondagavond na afloop van de bekerfinale in ieder geval te overtreffen. De coach van de Amsterdammers is inmiddels een echte Ajacied geworden want volgens Ten Hag was Ajax ook weer beter dan PSV. De coach uit Twente sprak na afloop uit dat er slechts één ploeg de finale had mogen winnen.

En dus kreeg Erik ten Hag er zondagavond flink van langs. De verliezend coach kon op weinig sympathie rekenen aan tafel bij Studio Voetbal. De uitspraken van Ten Hag werden stevig bekritiseerd. Chef Voetbal van de NOS Arno Vermeulen zei dat Ten Hag in de spiegel diende te kijken. Analist Pierre van Hooijdonk ging nog verder en zei dat het enige goede wat Ten Hag afgelopen maanden heeft gedaan, het uitspreken van zijn mening in de zaak Overmars is geweest.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here