Home Nieuws Slechte media beurt Joshua Brenet

Slechte media beurt Joshua Brenet

8
2

Joshua Brenet kende na de wedstrijd tegen Bayern moeite om het duel op juiste waarde te schatten. Brenet  vond dat PSV een remise verdiende.

Brenet is vooraf vaak vol vertrouwen, zoals vorig seizoen voor de duels met Atletico maar lijkt de realiteit nu niet goed in te kunnen schatten. PSV was immers niet opgewassen tegen de Duitse grootmacht.

“Een gelijkspelletje zat er zeker in, dus dit is wel kut ja”, zegt Brenet over de 1-2 nederlaag tegen Voetbal International. “Zij hebben wel wat kansen gehad in de beginfase, maar een gelijkspel zou wel terecht zijn geweest. Het is heel zuur dat je voor rust die penalty tegen krijgt”, stelt Brenet, die op de bank moest beginnen tegen Bayern. “Je houdt er altijd wel rekening mee, omdat je twee sterke concurrenten hebt. Daarentegen doe je het de laatste tijd goed en je speelt in je taak voor het team. Dan is het extra zuur dat je tegen zo’n team op de bank moet zitten.”

Halverwege loste Brenet de zeer matig en ongeinteresseerd spelende Jetro Willems af. “Het ging best wel stabiel. Ik heb gedaan wat de trainer mij vroeg, dus ik kan wel tevreden zijn. Je moet altijd van het positieve uitgaan en de Europa League zit er zeker in.” PSV moet thuis winnen van Rostov. “Dat gaan we doen”, besluit Brenet vol vertrouwen.


Facebook Comments

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here