Home Nieuws Slaat stress door bij sommige PSV-fans? Onbegrijpelijke negatieve reacties na doodnormale post...

Slaat stress door bij sommige PSV-fans? Onbegrijpelijke negatieve reacties na doodnormale post PSV mediateam

2762
0

PSV won dinsdagavond vrij eenvoudig op bezoek bij Excelsior en kwam feitelijk geen moment in de problemen tegen de laagvlieger uit Kralingen.

Vooraf vielen er toch de nodige ergernissen te bespeuren bij een aantal PSV-fans. Dit had van doen met de berichtgevingen vooraf van het PSV Media team over de wedstrijd van dinsdagavond. Een doodnormale post van het PSV Media Team zorgde voor de nodige ergenissen onder een klein gedeelte. De tegenstander uit Kralingen versloeg PSV voor het laatste tig jaar geleden, in de vorige eeuw welteverstaan, dus PSV is nu eenmaal bekend met het winnen van wedstrijden tegen Excelsior. Slecht dat verpakte het PSV Media Team in een doodnormale post op de sociale kanalen van de club.

Dat viel dus verkeerd bleek uit de soms scherpe reacties. ‘Vreselijk dom en arrogant dit, schaam je!’
Het socialmediateam van de club bleek slechts veel vertrouwen te hebben in een goede afloop maar dit wordt door sommige fans dan weer als arrogant en misplaats gezien. Tja, het is maar net waar je je aan kunt storen..

Het PSV Media team plaatste dinsdag twee berichten op het sociale platform die luisterden naar de volgende inhoud: “We zijn bekend met winnen bij Excelsior”, plaatste het PSV Media Team dinsdagochtend bij een foto van het uitduel met Excelsior van 24 september 2016, welk duel met 1-3 gewonnen werd door PSV. Vervolgens pronkte het mediateam dinsdagmiddag ook nog de 1-6 zege op Excelsior van 22 augustus 2022.

Die berichtgevingen zorgden om onbegrijpelijke redenen voor veel ergernissen bij een aantal fans. “Laat het eerst maar eens vanavond zien”, verzucht een supporter. Een ander tweet: “Niet doen dit… NEC was al te moeilijk.” Andere reacties zijn: “Respectloze onzin steeds! Toon respect voor je tegenstander!”, “Arrogante reactie, doe normaal! Niet des PSV’s. Misschien moet het ventje dat het account beheert even aan zijn oren getrokken worden”, en “Wat is dit nu voor raar bericht? Kom op PSV, dit soort arrogantie willen we als supporters niet zien, dat is niet “des PSV”.

Is het de stress na de eerste nederlaag in de Eredivisie sinds 14 maanden of is het kampioensstress in de zin dat er angst bestaat op het mislopen van de landstitel, die sommige fans deden besluiten bovenstaande felle reacties te plaatsen?


Vorig artikelLuuk de Jong en ESPN drijven spot met Amsterdamse aandelensoap, wissel deed Driouech veel
Volgend artikelAlsnog toekomst voor Ramalho en Sambo bij PSV? Beide contracten niet opgezegd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in