Home Nieuws Sky Sports goed op de hoogte van prestaties Madueke bij PSV, Brits...

Sky Sports goed op de hoogte van prestaties Madueke bij PSV, Brits medium verwacht directe verhuur

2578
0

De transfer van Noni Madueke naar het Londense Chelsea is ook in Engeland en met name in Londen groot nieuws.

The Blues investeren er flink op los deze winter maar iedere transfer heeft zo zijn eigen verhaal. Britse media en kranten analyseren het uitgavepatroon van de rijke club uit het westen van Londen. De transfer van Madueke wordt gezien als een transfer voor de lange termijn.

Bij Sky Sports verwacht men dat Madueke door Chelsea op zijn potentie wordt gekocht. Sky Sports sluit zelfs een directe verhuurperiode aan een andere Britse Premier League club niet uit omdat men weet van de geschiedenis van Madueke in Eindhoven. ‘Het lijkt alsof Chelsea deze winter alles koopt wat los en vast zit, maar aan de andere kant is het te begrijpen dat ze met Madueke nu een speler aantrekken die eigenlijk onder de marktwaarde kan worden gehaald. Een paar jaar geleden was dit echt een koopje geweest, als je ziet hoe hij toen speelde bij PSV’, schrijft Sky Sports over de aankoop van Madueke.

De zender blijkt goed op de hoogte te zijn van de geschiedenis van Madueke in Eindhoven. Madueke is daarnaast ook geen onbekende van Chelsea trainer Potter. Volgens The Daily Mail volgde de manager van Chelsea de aanvaller al in zijn tijd bij zijn vorige club righton & Hove Albion. Ook Paul Winstanley, toen hoofd scouting bij Brighton, was zeer te spreken over Madueke en zijn onmiskenbare talent. Winstanley is sinds november director of global talent and transfers bij Chelsea en dus opnieuw samenwerkt met de hoofdtrainer van Chelsea.

In zijn nieuwe functie op Stamford Bridge is Winstanley medeverantwoordelijk voor de inkomende transfers en nauw betrokken bij het technische beleid. De komst van Madueke naar PSV wordt dan ook breed gedragen binnen de Chelsea gelederen.


Vorig artikelMathcfocus | PSV maakt zich klaar voor Vitesse in de sneeuw | Video
Volgend artikelVertrek vleugelflitsers ten spijt: ‘PSV heeft een hele goede centrale verdediger nodig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in