Home Nieuws Sky Sport Duitsland: Mario Götze denkt aan vertrek bij PSV

Sky Sport Duitsland: Mario Götze denkt aan vertrek bij PSV

2429
0

Het Duitse Sky Sports komt met opvallend nieuws dinsdagmiddag.

Mario Götze overweegt PSV na één seizoen alweer te verlaten. De 28-jarige Duitser, die zich als een vis in het water voelt bij PSV, zou overgestapt zijn naar een nieuwe zaakwaarnemer. Daardoor zouden er nieuwe plannen zijn ontstaan, zo meldt het Duitse Sky.


Götze heeft bij PSV een contract tot de zomer van 2022 dus de club zou een vergoeding kunnen vragen voor het nog een jaar doorlopende contract. Zo ver is het natuurlijk nog niet maar de nieuwe zaakwaarnemer van Gotze is dezelfde zaakwaarnemer als van zijn ex trainer Jurgen Klopp, die nu in Liverpool de scepter zwaait.

De balans qua prestaties slaat dit seizoen positief uit voor Götze. Na 22 competitiewedstrijden scoorde hij zes goals en vielen er 5 assists te noteren.

Gotze laat zich geregeld uit over zijn stap naar PSV. De Duitser is blij voor PSV te spelen en onder de vleugels van Schmidt te werken. “Ik heb intussen veel wedstrijden gespeeld en ik voel me erg goed. Ik ben nu topfit”, zei Götze vorige week tegen BILD. “Op deze manier heb ik weer plezier in het voetballen. Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk is Roger een toptrainer.”