Home Nieuws Sky Italia: AC Milan wil 20 miljoen betalen voor Gaston Pereiro

Sky Italia: AC Milan wil 20 miljoen betalen voor Gaston Pereiro

57
0

AC Milan is serieus in de markt voor Gaston Pereiro. Dat stelt de bekende en gerenommeerde Sky Italia journalist Gianluca Di Marzio.

AC Milan zou zelfs al met de zaakwaarnemer van Pereiro hebben gesproken. PSV kende in 2015 grote problemen met Paco Casal, die namens zijn cliënt steeds meer eisen op tafel legde. Casal had onlangs in Italië een ontmoeting met de clubleiding van de Milanezen. Pereiro zelf ziet Milan wel zitten. De gevallen topclub uit Milaan lijkt het dus aan te durven met de flegmatieke technicus die momenteel met Uruguay actief is op de Copa America.


Internationaal gezien blijkt Pereiro toch goed in de markt te liggen. Du Marzio weet dat PSV ongeveer twintig miljoen wil incasseren voor de neo international. AC Milan zou aan die vraagprijs willen en kunnen voldoen. Al moet gezegd worden dat dit bedrag op voorhand wat aan de hoger kant lijkt. PSV lijkt de hoop op contractverlenging inmiddels te hebben losgelaten.

PSV betaalde in 2015 na dagenlange onderhandelingen zeven miljoen euro voor Pereiro. De aanvallende middenvelder kwam dit seizoen tot 27 duels in de Eredivisie, waarvan 23 als basisspeler. Daarin was hij goed voor tien goals en zes assists. De statistieken van Pereiro zijn al jaren achtereen prima te noemen maar toch lijkt de echte grote doorbraak steeds uit te blijven gezien de steeds terugkerende twijfels over PSV’s nummer tien.


Facebook Comments