Home Nieuws Situatie rond contract Willems roept herinneringen op

Situatie rond contract Willems roept herinneringen op

15
0

Jetro Willems is erg populair bij de aanhang. Zijn spel heeft veelal meerwaarde en de hakjes en kapbewegingen worden graag gezien. Toch zou daar weleens snel verandering in kunnen komen.

Net als de meeste voetballers voetbalt Jetro Willems puur voor zichzelf. Echter bij sommige spelers draait het net nog wat meer om de speler zelf en daar is Willems een prima voorbeeld van. Zodra het over zijn toekomst gaat, betrekt het gezicht van Willems en verandert de houding. Als Luciano Narsingh naar zijn toekomst wordt gevraagd, volgt er een duidelijk antwoord over het verlengen van zijn nog één jaar doorlopende contract. Willems draait er steeds omheen, zoals Zakaria Labyad en Bakkali ook steeds deden. Betreffende spelers waren erg populair bij de aanhang, tot het moment dat de contractperikelen aanvang namen. PSV en Jetro Willems lijken een zelfde kant op te gaan. De voortekenen wijzen in ieder geval die kant op.

Willems heeft momenteel geen trek om daarover te praten. Volgens goed ingevoerde bronnen kan Willems een voorstel voor contractverlenging tegemoet zien, maar de Rotterdammer doet alsof hij van niets weet. “Ik heb geen aanbod gezien”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. “Mijn zaakwaarnemer misschien, maar op dit moment ga ik daar niet op in. Ik ben nu bij Oranje en focus daarna weer op PSV. Ik wil het op het veld laten zien.”

Gedurende de afgelopen transferzomer werd Willems steeds met een vertrek in verband gebracht. “Ik heb nooit gezegd dat ik wegga”, laat hij weten aan Omroep Brabant. “Mijn ambities liggen in het buitenland, omdat ik beter wil worden. Ik kon weg en had de clubs voor het kiezen om te vertrekken, maar ik wilde niet in een situatie spelen zoals hun dat schetsten. Nu ben ik hier, en daar ben ik blij om.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here