Home Nieuws Situatie Madueke: PSV bereid tot onderhandelen bij ‘Gakpo-transfersom’

Situatie Madueke: PSV bereid tot onderhandelen bij ‘Gakpo-transfersom’

2563
1

Het londense Chelsea is inmiddels serieus in de markt voor Noni Madueke. De interesse vanuit Londen dient uiterst serieus te worden genomen.

Althans, dat melden Engelse media. Het recente verlies van Chelsea tegen buurman Fulham doet de gemoedstoestand van de gemiddelde Chelsea fan maar ook van het bestuur van de Londenaren niet veel goeds. Donderdagavond verloor Chelsea opnieuw en dat betekent de 10e plaats voor de club uit het chique stadsdeel Kensington.

Chelsea overweegt dan inmiddels ook om een ’topbod’ uit te brengen op Madueke, meldt het Eindhovens Dagblad. ‘Wie een bedrag biedt dat in de buurt ligt, zal met algemeen en technisch directeur Marcel Brands kunnen onderhandelen en wellicht de prijs nog wat omlaag kunnen krijgen’, aldus het Eindhovens Dagblad. Het heeft er dus alle schijn van dat Chelsea intern beraad houdt om een miljoenentransfer voor te bereiden. PSV lijkt voornemens mee te werken, mits er een bedrag op tafel komt wat in de buurt komt van het bedrag wat PSV voor Cody Gakpo heeft gekregen.

Mocht Madueke vertrekken, gaat PSV naar verluidt zonder twijfel een versterking halen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV nog altijd druk doende is met de opvolging van Cody Gakpo. Concreet speelt er nog niets. In de laatste weken voor het sluiten van het huidige window komen er zoals ieder seizoen en ieder window, ‘buitenkansjes’ vrij voor PSV. Of PSV met de zogenaamde buitenkansjes de race om de landstitel succesvol kan voortzetten valt nog te bezien.


Vorig artikelPerez hard en tegelijk verbaasd: ‘Hoe heeft PSV het ooit heeft kunnen doen?’
Volgend artikelVan Nistelrooij bevestigt concrete interesse in Madueke: ‘Ik vind het zorgelijk’

1 REACTIE

  1. Dag titel…. wederom een verloren jaar….uit armoede je beste spelers moeten verkopen….wat een club…als ik xavi en sangare was zou ik snel verkassen bij deze uitverkoop-club….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in