Home Nieuws Situatie Luuk de Jong onduidelijk

Situatie Luuk de Jong onduidelijk

12
0

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Luuk de Jong ligt. PSV heeft hem een nieuwe contractaanbieding gedaan, maar de spits wil nog niet meteen tekenen.

Hoewel De Jong keer op keer uitspreekt het geen probleem te vinden om bij PSV te blijven, hoopt hij toch dat een andere kans in het buitenland zich aandient. “De trainerswissel gaat zeker geen gevolgen hebben voor mijn toekomst”, vertelt De Jong in gesprek met Telesport.

“Iedereen weet dat ik altijd opensta voor nieuwe dingen. Dat was vorig jaar zo en nu opnieuw. Maar ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad en hoef niet weg. Als er iets moois komt, zal ik daar zeker over nadenken. Zo niet, dan kijk ik ook uit naar de samenwerking met Van Bommel.”

De Jong heeft lange tijd in de belangstelling van het Mexicaanse Club América gestaan, maar dat is inmiddels een afgesloten hoofdstuk. “Het duurde te lang en zij gaven aan ook andere opties te hebben. Dan is het niet de juiste keuze”, besluit de spits, die in Eindhoven nog een contract tot medio 2020 heeft.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here