Home Nieuws Situatie Jordan Teze en Armando Obispo: Een zomers vertrek lijkt in de...

Situatie Jordan Teze en Armando Obispo: Een zomers vertrek lijkt in de maak

2677
0

Armando Obispo en Jordan Teze begonnen het seizoen als basisspelers in het centrum van het elftal van Ruud van Nistelrooij maar de situatie is drastisch anders inmiddels.

PSV en dus Ruud van Nistelrooij lijken keuzes te hebben gemaakt die niet in het voordeel van het zelf opgeleide duo vallen. Het is niet fijn om uit te spreken maar zowel Jordan Teze als Armano Obispo zijn zo nu en dan toch wel degelijk de brokkenpiloten geweest in het elftal van Ruud van Nistelrooij.

Denk aan de uitwedstrijd in en tegen FC Groningen waar Obispo gruwelijk in de fout ging, waar Teze eerder in Leeuwarden al een zwakke indruk wist te maken. Het echec in de Kuip van enkele weken geleden was zo mogelijk nog erger wat de prestatie van het duo aanging. Hopeloos uit vorm en fout op fout, maakten beide verdedigers. Aan de bal is het vaak erbarmelijk wat beiden jeugdexponenten laten zien.

Beide voetballers zouden weleens aan hun laatste maanden in PSV dienst bezig kunnen zijn. Teze en Obispo staan de komende zomer voor een keuze: blijven, of vertrekken.

“Als de situatie van Jordan Teze en Armando Obispo niet verandert, is een vertrek van deze door PSV opgeleide spelers bepaald niet onaannemelijk”, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Er zou veel belangstelling voor beiden zijn, aangezien ze al de nodige Eredivisie-ervaring hebben opgedaan.

Daarnaast moet PSV zich ook nog gaan buigen over een langer verblijf van André Ramalho. Hij heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2024 en blijft, mits de komende maanden goed verlopen, normaal gesproken basisspeler in de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij. De keuze op Ramalho is richting einde lopende seizoen toch weer in zijn voordeel uitgepakt.


Vorig artikelOok Van Hanegem twijfelt succes PSV tegen Spakenburg: ‘Op dat kunstrgras, je weet maar nooit’
Volgend artikelConnectie Stewart? Amerikaans international Taylor Booth op lijstje PSV: ‘Ik was ook onder de indruk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in