Home Nieuws Situatie Gakpo: ‘Heel slecht nieuws voor PSV, er gaan biedingen tussen 60...

Situatie Gakpo: ‘Heel slecht nieuws voor PSV, er gaan biedingen tussen 60 en 65 miljoen komen’

3529
0

Met zijn derde goal op een eindronde, zette Cody Gakpo zichzelf nog hoger op de mondiale troon van het internationale voetbal.

Gakpo is ondertussen de topscorer van Oranje en lijkt dat ook wel te blijven. Van de vijf gescoorde WK doelpunten, kwamen er drie voor de rekening vna Cody Gakpo. Hoe kijkt men vanuit de burelen van het Philips Stadion nar de situatie rond Gakpo? Is de aanvaller nog te behouden of is een winterse transfer realistisch geworden?

Menig analist en journalist buigt zich over de situatie rond Gakpo en diens toekomst. Welke positie moet PSV in gaan nemen? Hans Kraay junior weet het zeker: Cody Gakpo vertrekt in januari bij PSV. Kraaij is al enkele weken stellig en denkt ook te weten dat Liverpool serieus in de markt gaat komen voor Gakpo. De aanvaller maakt volgens de analist zoveel indruk op het WK dat hij onhoudbaar is geworden voor PSV deze winter.

“Hij is niet meer te houden”, concludeert Kraay na de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Qatar bij ESPN. Gakpo heeft in zijn eerste drie WK-duels drie keer gescoord en is de eerste Nederlander die in alle groepswedstrijden van een WK trefzeker is en dus is Kraaij onder de indruk. “Heel veel clubs die een creatieve, scorende ’tien’ nodig hebben, willen hem”, aldus Kraay, die superlatieven tekort komt voor het doelpunt van Gakpo tegen Qatar.

“Ik denk dat het heel slecht nieuws is voor Ruud van Nistelrooij. PSV heeft ingezet op veertig miljoen euro, maar er gaan echt wel biedingen van zestig tot 65 miljoen euro komen. Het is voor PSV geen goed nieuws”, besluit Kraaij zijn visie op de situatie rond Cody Gakpo.


Vorig artikelIbrahim Afellay: ‘RvC PSV zou een bloemetje moeten sturen naar John de Jong’
Volgend artikelStevige discussies rond geopperde terugkeer Mo Ihattaren naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in