Home Nieuws Situatie Fábio Silva | Vermeende interesse Ajax is spelletje van de zaakwaarnemer

Situatie Fábio Silva | Vermeende interesse Ajax is spelletje van de zaakwaarnemer

2499
0

Deze week deden er verschillende geruchten de ronde over Fábio Silva. De toekomst van de spits weet in het ongewisse te verkeren maar dat is feitelijk niets nieuws.

De carriere van Fábio Silva begeeft zich al enkele jaren in een onzekere vicieuze cirkel omdat de Portugees zich van huurconstructie naar huurconstructie begeeft. Dat heeft het meest van doen met het stevige prijskaartje dat sinds zijn transfer van FC Porto naar Wolverhampton om zijn nek hangt. Het geeft mogelijkheden voor andere clubs Fábio Silva te huren maar het geeft ook vaak obstakels een definitieve transfer te maken naar een club waar hij een nieuwe start kan maken.

Fábio Silva is uitstekende voetballer, een spits met mogelijkheden en potentie. Daar denkt Valentijn Driessen overigens anders over. Driessen vindt Fábio Silva een spits van niks. PSV wil graag met de jonge Portugees verder maar een langer verblijf lijkt op dit moment uitgesloten. De Portugees moet een vermogen kosten en PSV zet in op spitsen met een ander prijskaartje.

Daarbij kwam ook dat dinsdagmiddag het nieuws naar buiten kwam dat Ajax interesse zou hebben in Silva. Ajax-watcher Mike Verweij denkt echter niet dat het zo’n vaart zal lopen en dat er van concrete interesse geenszins sprake is. “Wat ik heb begrepen is dat op dit moment vooral een spelletje van de zaakwaarnemer”, zegt Verweij in de podcast Kick Off van De Telegraaf. “Maar ik kan me wel voorstellen dat Ajax uiteindelijk geïnteresseerd is. Het is natuurlijk wel een goede, jonge en talentvolle spits.”

Valentijn Driessen is een stuk minder positief over Silva. “Ik kan me dat helemaal niet voorstellen. Die gozer kan er gewoon helemaal niks van. Zijn balcontrole is dramatisch. Die moet dan in een kleine ruimte in de spits gaan voetballen. Als ze dat doen, kun je Mislintat ook meteen opdoeken. Dan heb je er totaal geen verstand van”, aldus de journalist over Silva.


Vorig artikelHazard waarschijnlijk niet terug naar rouwend Dortmund, is Harzard wellicht toch betaalbaar voor PSV?
Volgend artikelEen meer dan vruchtbare gedachte: Ronald Waterreus draagt Ruud Gullit voor als RvC lid PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in