Home Nieuws Sir Alex Ferguson bezoekt Ruud van Nistelrooij op Ibrox en geniet van...

Sir Alex Ferguson bezoekt Ruud van Nistelrooij op Ibrox en geniet van aanvallend PSV

3401
0

Rangers FC – PSV werd ook de wedstrijd van het weerzien tussen Ruud van Nistelrooij en Sir Alex Ferguson.

De veel geprezen coach was aanwezig bij het duel op Ibroxpark en werd door de aanwezige camera’s geregeld in beeld gebracht. Ferguson had de wedstrijd met rood in zijn agenda omcirkelt en wilde kost wat kost Ruud van Nistelrooij aan het werk zien in zijn geboorteland Schotland. Na afloop van de wedstrijd kwam het tot een ontmoeting tussen van Nistelrooij en Ferguson in de catacomben van het stadion.

Van Nistelrooij vertelde na afloop te hebben genoten van de ontmoeting. ‘Ik heb in de coulissen Sir Alex Ferguson weer ontmoet’, zei hij tijdens de persconferentie over Ferguson, met wie hij werkte bij Manchester United. ‘Hij kwam even naar beneden om mij en Gio dag te zeggen.’

Ferguson sprak ook kort met Van Nistelrooij over het duel op Ibrox en de Schot bleek onder de indruk te zijn van de aanvallende intenties van PSV. ‘Hij vond het een mooie wedstrijd, een gevecht tussen twee voetballende teams die voor de aanval gingen. Dat heeft hij ook altijd gedaan met United. Hij vond het mooi mij langs de lijn te zien. Ik was heel trots dat hij erbij was’, aldus Ruud van Nistelrooij, die content was met de teamprestatie op Ibrox. ‘Voetballend gezien was het onze beste helft van het seizoen’, zag van Nistelrooij.


Vorig artikelSchotse pers zet PSV op de troon: ‘PSV beste van die ploegen, enorme stap vooruit’
Volgend artikelAnalisten genieten van reactie Joey Veerman maar zien ook geregeld een andere wedstrijd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in