Home Nieuws Simons over ontmoeting met Mbappé: ‘Of hij me vroeg om terug te...

Simons over ontmoeting met Mbappé: ‘Of hij me vroeg om terug te keren bij PSG’

4513
0

Xavi Simons is vrijwel dagelijks in het nieuws te vinden. De kleine aanvaller maakt een prachtige ontwikkeling door en wordt vrijwel dagelijks naar zijn toekomst bevraagd.

Dat gold deze week ook voor Voetbal International en ESPN. De betaalzender ging het gesprek aan met de aanvaller en vroeg ondermeer naar de ontmoeting met Kylian Mbappé in de catacomben van het Stade France in Parijs rond Frankrijk – Nederland.

Xavi Simons was meteen basisspeler in Parijs en dus stond hij volop in de spotlights. Ook was te zien dat Simons zijn voormalig ploeggenoot Kylian Mbappé veelvuldig opzocht. “Ik heb een goede band met hem”, vertelt Simons tegen ESPN.

“Toen ik daar was, praatten we veel. Hij is ook vrij jong, dus we hadden altijd veel contact. We hadden daar ook altijd de discussies. Hij zei altijd dat voetbal geen leeftijd heeft. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Als je er staat, moet je gewoon presteren. En zo kijk ik er ook naar. Of hij me vroeg om terug te keren bij PSG? Haha. Ik vroeg hem gewoon hoe het met iedereen ging daar. Hij sprak natuurlijk over alles, maar hij heeft zijn carrière en ik heb de mijne. Ik hoop ook dat hij nog veel mooie dingen kan meemaken”, aldus Xavi Simons.


Vorig artikelPSV won 10 keer achter elkaar van NEC maar een remise past bij dit seizoen | Vraagtekens rond Sangaré
Volgend artikelCocu zei niet wat van Nistelrooij nu zegt: Uitspraken van Nistelrooij vallen intern niet goed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in