Home Nieuws Simon Poulsen wil weer aanhaken

Simon Poulsen wil weer aanhaken

9
0

Simon Poulsen heeft alle vertrouwen in zijn kwaliteiten en denkt na lang blessureleed weer te kunnen aanhaken. “Ik heb veel getraind. Individueel en de laatste anderhalve week volledig met de groep mee. Ik voel me sterk en hoop dat ik nu volledig fit blijf.”

Het eerste seizoen van Simon Poulsen bij PSV wordt vooral gekenmerkt door veel blessures. De van AZ overgenomen verdediger had een kuitblessure, een hamstringblessure en een knieblessure en was vooral bezig om van de ene revalidatie in de andere revalidatie te vervallen.  “Het ging goed. Ik probeerde zoveel mogelijk meters te maken. Het was leuk om weer te spelen. Nu was het een uur. De volgende wedstrijd hopelijk de volle 90 minuten.”
Want Poulsen wil revanche en bij PSV laten zien wat hij in huis heeft. “Dit seizoen ben ik veel geblesseerd geweest, dus ik heb niet echt de kans gehad om me te bewijzen. Maar ik heb nog steeds het vertrouwen in mijn kwaliteiten dat ik wél mee kan op dit niveau. Wellicht nog de komende weken. Anders moet ik wachten op het komende seizoen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here