Home Nieuws Sierd de Vos ook in Spanje onderwerp van gesprek

Sierd de Vos ook in Spanje onderwerp van gesprek

45
2

Sierd de Vos is na PSV – Atlético Madrid ook onderwerp van gesprek in de Spaanse kranten. In AS is zaterdag een interview te lezen met de verslaggever van Ziggo Sport.

“Ik sta in Nederland bekend als de enige tv-presentator uit Eindhoven, overdrijft de Vos. Ik heb PSV in zijn gloriejaren bejubeld en nu lijkt het erop dat ik een vijand van PSV ben. Het grappige is dat ik vorig seizoen, toen PSV bij Atlético speelde, hetzelfde liedje zong nadat Narsingh een strafschop miste, maar toen heeft niemand er iets van gezegd”, zegt de commentator die blijkbaar hardleers is gezien zijn zienswijze op het incident.

De Vos heeft inmiddels zijn excuses aangeboden aan PSV. Alles is nu weer koek en ei. “Nee, ik zal het niet meer gaan zingen. Ik hou van de tradities in de stadions van Spanje, de passie in het Calderon, maar ik kom liever niet meer in de problemen”, aldus de commentator, die vond dat de nuance in de rel rond zijn liedje ontbrak. “Iemand zette een video op Twitter van slechts zes of zeven seconden, maar zonder mijn uitleg over dat liedje”, zegt De Vos. “Mensen weten niet dat ik ook heb gezegd dat het doelpunt van PSV goedgekeurd had moeten worden en dat Godin hands maakte bij de penaltysituatie. Maar van alles ging dit viral.”


Facebook Comments

2 REACTIES

  1. Precies mario neve opzouten die zak was ak erg genoeg dat die kut van een brit die goal afkeurde. Dan dat kinderachtige gedoe met die ballen jongen zou die zakken wasser ook nog een keer een duit in het zakje doen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here