Home Nieuws Siem de Jong vreest nieuwe blessure

Siem de Jong vreest nieuwe blessure

12
0

Siem de Jong komt langzaam in vormen en lijkt in ieder geval wat ritme terug te krijgen. Toch zal het waarschijnlijk van korte duur zijn. De middenvelder, belangrijk voor PSV, vreest een blessure. De Jong sprak na afloop over zijn goal en over de ontvangst.

“Het was een beetje raar. Ik dacht: laat ik Gaston Pereiro maar bedanken omdat hij een geweldige pass gaf. Maar ik was wel blij hoor. Bij het warmlopen hoorde ik nog geen gefluit. Bij de wissel wel, al was dat misschien ook een beetje voor Guardado. De reactie van het publiek was in ieder geval wat wisselend, maar dat begrijp ik wel. Het is logisch dat ze vijandig zijn, ze zullen ook niet blij zijn met mijn goal. Ik heb nog altijd veel respect voor Ajax, omdat ik er een mooi verleden heb gehad. Maar ik speel nu voor PSV en doe 100 procent mijn best voor deze club, zoals ik dat ook altijd voor Ajax gedaan heb.”

De Jong besefte dat hij zijn oude club zelfs nog meer pijn had kunnen doen. Voor zijn doelpunt liet hij namelijk een andere grote kans onbenut.

“Die had ik er ook in kunnen schieten. De bal rolde net iets onder me, waardoor ik nog een beweging moest maken. Daardoor kon een verdediger de bal blokken. Gelukkig ging de tweede kans er wel in. Het moeilijkste was de aanname. Ik kon er net bij en tikte binnen.”
Tegenvaller voor De Jong was nog wel dat hij in de slotminuten een blessure opliep. Hij vreest zelfs dat hij er enige tijd uitligt. “Bij het blokken van een bal voelde ik het in mijn lies. Ik hoop dat het niet ernstig is, maar het voelt niet goed. Daar baal ik nu van. Morgen weten we denk ik of het echt iets is. Het zijn steeds weer kleine blessures, terwijl ik mijn lichaam bijna elke dag laat checken. Hopelijk wordt het beter in 2017.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here