Home Nieuws Siem de Jong niet tevreden met reserverol

Siem de Jong niet tevreden met reserverol

4
44

De van Newcastle United gehuurde middenvelder en supersub Siem de Jong was goed op weg een vaste waarde te worden in de basiself van PSV. De Jong raakte ook in vorm en scoorde belangrijke doelpunten.

De komst van Marco van Ginkel veranderde veel voor de Jong. Siem neemt geen genoegen met een rol als invaller en beseft dat het duel met Feyenoord van volgende week cruciaal is. “Ik snap wel dat de buitenwereld al volop over die wedstrijd praat en er nu al veel over filosofeert”, laat De Jong weten in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Een overwinning is zaterdag net zo belangrijk als volgende week. Er zitten nog genoeg punten in het spel, maar we mogen nu niets meer laten liggen. We willen in de race blijven. Nog 36 punten te verdienen.”

De achterstand op koplopers Feyenoord en Ajax is nog te overzien. “Het is altijd prettiger om terug te kijken als je voor de ploeg van waarde bent geweest”, zegt De Jong over zijn eigen inbreng. “Nu hebben we nog altijd een kans om dit seizoen kleur te geven.” De Jong wil zelf niet alleen supersub zijn. “Ik heb het gevoel dat ik voor de ploeg van waarde kan zijn en wilde er de komende wedstrijden staan. In welke rol is aan de trainer, maar natuurlijk wil ik zoveel mogelijk minuten maken.”


Facebook Comments

44 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here