Home Nieuws Siem de Jong, een meer dan logische optie

Siem de Jong, een meer dan logische optie

19
0

De naam van Siem de Jong klinkt in diverser media als mogelijke versterking. In een op hol geslagen nationale transfermarkt zou Siem de Jong een logische optie zijn om de PSV gelederen te komen versterken.

De Jong lijkt voor PSV meer en meer een buitenkansje te worden nu spelers als Vincent Janssen en Bart Ramselaar ongekend hoge transferssommen opgeplakt krijgen. De coach van de Jong, lijkt niet onwelwillend tegenover een tijdelijk vertrek van zijn blessuregevoelige spits annex middenvelder te staan. Benitez reageert op een vraag over de toekomst van De Jong. “Het hangt er vanaf”, zegt in The Chronicle. “Vrijdag heb ik een gesprekje met hem gehad. Maar het eerste is nu kijken of hij fit kan worden, want over zijn kwaliteiten heb ik geen twijfels.Hij is een speler die met zijn ervaring en kwaliteit verschil kan maken in sommige wedstrijden”, vervolgt Benitez. “Maar hij is ook een beetje zoals sommige andere spelers. We beschikken op dit moment over heel veel spelers. Ik wil er zeker van zijn dat we er genoeg hebben, maar het moeten er niet te veel worden.”

De Jong werkt op dit moment aan zijn fitheid. Benitez: “Ik denk dat hij nog een weekje nodig heeft. Hij rent alweer, is oké, maar moet nog met het team gaan trainen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here