Home Nieuws Siem de Jong: ‘Het was een goed seizoen bij PSV’

Siem de Jong: ‘Het was een goed seizoen bij PSV’

27
0

Siem de Jong kijkt met een goed gevoel terug op het vorige seizoen. Fysieke ongemakken maakte het tot een wisselvallig seizoen maar spijt heeft de Jong niet.

Fysiek is hij inmiddels weer helemaal de oude, zegt hij in gesprek met Newcastle United TV. De Jong zit momenteel vol in de voorbereiding met Newcastle, dat afgelopen seizoen terugkeerde naar de Premier League. “Het gaat goed en ik voel me ook goed. In de oefenwedstrijden had ik wel meer moeten scoren, maar ik ben wel blij dat ik kansen kan creëren. Ik ben mezelf aan het ontwikkelen, ik word elke week sterker”, zegt De Jong.

“Het was een goed seizoen bij PSV. Het was fysiek onmogelijk om een heel seizoen lang vol te spelen, gezien de twee moeizame seizoenen daarvoor. Maar ik heb goede periodes gehad bij PSV.”

“Er werd hard en veel getraind, dus fysiek gezien was dat ideaal voor mij. Ik heb competitiewedstrijden en Champions League-wedstrijden gespeeld, dus dat is mooi. Ik ben nu fit en sterk en die lijn wil ik doortrekken. Ik ga alles geven om dit seizoen mijn kansen te krijgen”, besluit De Jong.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here