Home Nieuws Shurandy Sambo ziet geen toekomst meer bij PSV maar laat transfer naar...

Shurandy Sambo ziet geen toekomst meer bij PSV maar laat transfer naar Twente klappen

5751
1

In de persoon van Shurandy Sambo heeft Peter Bosz de beschikking over een prima rechtsback met potentie en tevens over een verdediger die ook op linksback uit de voeten kan.

Dat geldt overigens ook voor Sergiño Dest en voor Mauro Júnior. Een enorme luxe voor de trainer, die bepaald niet dun in zijn backs zit op dit moment. Voor Shurandy Sambo is het een signaal om zijn conclusies te trekken en PSV achter zich te laten. Sambo ziet geen toekomst meer bij PSV en heeft besloten de club waar hij werd opgeleid achter zich te laten.

Sambo zei al eerder dat hij perse wil spelen bij PSV en gaf zijn zaakwaarnemer de opdracht een andere club voor hem te vinden. Het werd FC Twente en een overgang naar Enschede leek al rond maar de deal gaat alsnog niet meer door. De zaakwaarnemer van Sambo heeft donderdag besloten alles te cancelen. Althans, volgens het Eindhovens Dagblad.

In Enschede staat Joshua Brenet op het punt een transfer naar een Turkse topclub te maken of naar Fulham te verhuizen. Sambo staat al enige weken op de nominatie Brenet te vervangen. De club uit Enschede heeft een miljoen euro over voor Sambo, weet het Eindhovens Dagblad te melden. Zaakwaarnemer en speler zijn er met PSV nog niet uit gekomen wat het nog één jaar lopende contract aangaat. Mede daardoor staat PSV open om de verdediger te verkopen omdat het waarschijnlijk niet gaat uitdraaien op verlengen.

Er bestaat op dit moment de nodige interesse voor de zelf opgeleide verdediger, die tegen Rangers FC amper speeltijd kreeg om zichzelf te kunnen laten zien maar in Arnhem bijvoorbeeld wel goed inviel.
FC Twente en Sambo lijken op voorhand een prima match te zijn maar op dit moment is een transfer naar Enschede ver weg. De verwachting is wel dat Sambo nog een transfer gaat maken dit window, dat vrijdagavond zal gaan sluiten. Mocht Sambo niet vertrekken, heeft Peter Bosz in ieder geval de beschikking over een meer dan volwaardige rechts- en linksback.


Vorig artikelMeteen na PSV – Rangers enorme beloning voor ‘Man of the Match’ Saibari
Volgend artikelDavinson Sánchez lijkt te gaan kiezen tussen PSV en AS Monaco

1 REACTIE

  1. Deze jonge wil spelen maar niet bijtekenen. Dan heeft de trainer terecht geen tijd voor je. Zo zie je bij Babadi ook. Niet bijtekenen niet spelen. De trainer wil van PSV een ploeg maken voor de toekomst en niet alleen voor een jaar want na een jaar heeft de trainer niets aan je. Gelijk heeft die want hij moet ook aan zichzelf denken. Bijtekenen of banken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in