Home Nieuws Shurandy Sambo wil PSV niet transfervrij verlaten

Shurandy Sambo wil PSV niet transfervrij verlaten

3277
0

Er is op dit moment best wel wat gaande rond Isaac Babadi en Shurandy Sambo. En mogelijk volgt er spoedig meer in de vorm van witte rook rond beide contractspelers.

Wat beide zelf opgeleide spelers natuurlijk gemeen hebben is dat beiden een aflopend contract bezitten en PSV voornemens is en was dit te verlengen. De club lijkt wat Shurandy Sambo aangaat een ieder ander standpunt te hebben ingenomen ten op zicht van enkele weken geleden.

Sambo bleek namelijk onderweg te zijn naar FC Twente. Earnie Stewart gaf Sambo en zijn management toestemming de transfer van PSV naar FC Twente af te ronden maar de zaakwaarnemer van Sambo besloot anders. Althans, dat is de lezing van meerdere media. PSV en FC Twente waren inmiddels al rond over een transfersom van ruim een miljoen euro maar het liep anders.

Shurandy Sambo is op dit moment nog geen basisspeler en wil dit seizoen nog steeds voor zijn kans gaan bij PSV. Heel veel speeltijd heeft het niet opgeleverd. De vleugelverdediger heeft ook zeker meerwaarde als hij invalt maar wil natuurlijk meer.

In het Philips Stadion beschikt Sambo nog over een contract tot medio 2024 en het einde van zijn lopende contract is dus in zicht gekomen. Toch lijkt de verdediger bij PSV te willen blijven en in ieder geval zijn contract te gaan verlengen. Zijn insteek is helder als even bemoedigend en positief te noemen.

“Sambo wil PSV niet transfervrij verlaten, heeft hij eerder aangegeven”, schrijft het Eindhovens Dagblad over zijn contractsituatie. “PSV heeft in eerdere gesprekken geen akkoord kunnen krijgen met de zaakwaarnemer en bekijkt nu of een transfer in de winter of een contractverlenging de meest logische optie is”, klinkt het vanuit de regionale krant.


Vorig artikelPeter Bosz geeft het enige juiste maar ook beste antwoord op de vraag over duel tussen Ajax en Feyenoord
Volgend artikelLyrische Bosz kreeg duidelijke boodschap mee binnen PSV: ‘Hij is geen rechtsbuiten’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in