Home Nieuws Shurandy Sambo volgend seizoen bij A selectie, verdediger is PSV dankbaar na...

Shurandy Sambo volgend seizoen bij A selectie, verdediger is PSV dankbaar na nieuw contract

384
0

De bijna herstelde Shurandy Sambo blijft langer verbonden aan PSV en zal volgend seizoen de overstap naar de A selectie gaan maken.

Dat is de verwachting voor volgend seizoen als Ruud van Nistelrooij het stokje gaat overnemen van Roger Schmidt. De rechtsback, die momenteel herstellende is van een zware knieblessure, had een aflopend contract maar PSV wenst zijn revalidatie en eerdere ontwikkeling te belonen middels een nieuwe contract. Zijn contract is nu verlengd tot medio 2024. De verdediger is erg blij met zijn nieuwe contract en sprak uit dat de club zijn thuis is.

De verdediger werd eerder al gezien als de opvolger van Denzel Dumfries totdat een knieblessure roet in het eten gooide. Het herstel verloopt voorspoedig en dus wenst PSV vertrouwen uit te spreken in de verdediger. Het lopende seizoen had het seizoen van Sambo moeten worden na het vertrek van Denzel Dumfries maar het liep allemaal anders. Afgelopen september raakte hij zwaar geblesseerd aan de knie en dus moest Sambo een operatie aan de kruisband ondergaan.

Het is de bedoeling dat Sambo volgend jaar aansluit bij het eerste elftal en daar te maken krijgt met Ruud van Nistelrooij, die hem bij Jong PSV ook al veel speeltijd gaf. Ook Ruud van Nistelrooij heeft veel vertrouwen in de kwaliteiten van Sambo. In totaal speelde de rechtsback 44 wedstrijden voor het beloftenelftal en één keer speelde in het eerste elftal. In mei 2021 debuteerde Sambo in de competitiewedstrijd in en tegen Utrecht.

https://twitter.com/PSV/status/1519731730822926338?s=20&t=kWgMYKo5gmSx10tQNk9G9w


Facebook Comments Box