Home Nieuws Shurandy Sambo vertrekt op huurbasis naar Sparta

Shurandy Sambo vertrekt op huurbasis naar Sparta

223
0

Een meer dan uitstekende voorbereiding voor Shurandy Sambo. Onder Ruud van Nistelrooij lijkt Sambo zich als een vis in het water te voelen.

Maar toch kiest de jonge talentvolle verdediger voor een tussenjaar bij een club uit de Eredivisie. Sambo wenst zich verder te ontwikkelen en dat denkt dat het beste te kunnen doen bij Sparta in Rotterdam. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De medische keuring is inmiddels gepland. Mocht Sambo de keuring weten te doorstaan, zal hij snel aansluiten bij de selectie van de Rotterdammers. Sambo was bijna een jaar uit de roulatie vanwege een zware knieblessure en kon dit seizoen niet rekenen op veel speeltijd in de A-selectie van PSV. Toch was van Nistelrooij meer dan te spreken over de vorderingen van Sambo.

Eerder dit jaar verlengde Sambo zijn contract nog bij PSV zodat hij nog tot de zomer van 2024 vastligt. In mei vorig jaar maakte hij als invaller al zijn officiële debuut in het eerste elftal. In en tegen Utrecht kreeg Sambo een basisplaats toebedeeld van Roger Schmidt. Daarna sloeg het noodlot toe.


Vorig artikelFranse media kraken Guus Til en loven Sangaré: ‘PSV heeft één zwakke plek’
Volgend artikelAS Monaco trainer Clement houdt rekening met zware return in Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in