Home Nieuws Shurandy Sambo provoceert Twente fans, krijgt rood en mist Sparta – PSV

Shurandy Sambo provoceert Twente fans, krijgt rood en mist Sparta – PSV

948
0

Shurandy Sambo kijkt al weken uit naar Sparta – PSV maar kan die wedstrijd definitief uit zijn hoofd zetten.

Sambo was zondagmiddag in Enschede onderwerp van gesprek want de van PSV gehuurde vleugelverdediger provoceerde het Twentse Vak-P en werd daarop met bier bekogeld. De wedstrijd werd echter niet gestaakt, maar Sambo kreeg een rode kaart voor het provocerende gedrag. Hierdoor mist de verdediger de volgende wedstrijd, net tegen PSV.

“Ik juichte naar de camera in de hoek, waarna Vito van Crooij een bierdouche kreeg”, vertelt Sambo aan het Algemeen Dagblad. “Vervolgens reageer ik op de fans door mijn viering in hun richting te doen en word ík bestraft. Misschien is het niet goed wat ik doe, maar als je dit weekend Groningen – NEC hebt gezien, dan moet er hier ook gestaakt worden”, zegt Sambo die bijval krijgt van zijn trainer die ook wijst naar de positie van de camera.

“Maar ik vind het niet normaal als er bier wordt gegooid”, gaat Sambo verder. “In hun ogen had ik blijkbaar door moeten lopen. Ik kom voor mijn medespeler op. Maar goed, uiteindelijk moet ik ervan leren en volgende keer slimmer zijn. Blijft staan dat mijn mening is dat mijn kaart onterecht is en deze wedstrijd gestaakt had moeten worden.”

De tweede gele kaart voor Sambo betekende dus rood en een schorsing van één duel. “Ik wil die wedstrijd heel graag spelen, maar ik kan dit niet meer terugdraaien”, aldus een teleurgestelde Sambo.


Vorig artikelAnalisten kraken houding Ajax en prijzen spelplan PSV: ‘PSV wilde het gewoon veel meer dan Ajax’
Volgend artikelKlopp keek met verbazing naar Gakpo in PSV-periode: ‘Had geen enkel idee hoe dat kon’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in