Home Nieuws Shurandy Sambo op weg naar winterse transfer, nieuw opgewaardeerd contract Bakayoko een...

Shurandy Sambo op weg naar winterse transfer, nieuw opgewaardeerd contract Bakayoko een feit

3309
0

PSV en Johan Bakayoko hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract.

Dat wat de jonge topvoetballer recent zelf al bevestigde in gesprek met de media, is nu ook door PSV openbaar gemaakt. Het contract is fors verbeterd. PSV ziet in Johan Bakayoko veel potentieel en wenst zijn ontwikkeling dan ook te belonen in de vorm van een nieuw verbeterd contract. Er is veel te doen rond de jonge topvoetballer. Door heel Europa wordt Bakayoko begeerd.

Opmerkelijk is dat het contract niet vervuld is met een nieuwe einddatum. ‘De verbintenis van Bakayoko wordt niet verlengd, zo is overeengekomen. Partijen vinden de huidige contractduur tot medio 2026 nog altijd acceptabel. Deze is afgelopen februari overeengekomen. Het is in principe de bedoeling dat Bakayoko pas na dit seizoen en bij voorkeur met een kampioenschap in de benen wordt verkocht, al moet daar wel een gigantisch bod tegenover staan’, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Bakayoko is vrijwel wekelijks belangrijk voor PSV en dat resulteert zich in doelpunten en assists. Diverse clubs hebben Bakayoko hoog op het lijstje staan. Zo dingen Napoli, Paris Saint-Germain, Brentford en Liverpool naar zijn handtekening. Genoemde clubs zijn al meermaals serieus in de markt geweest Bakayoko over te nemen van PSV maar een transfer moet voor alle partijen op het juiste moment in beeld komen.

Dan is er nog de toekomst van Shurandy Sambo. De speler die eerder in verband werd gebracht met Ajax, staat nog altijd onder contract bij PSV maar speelt weinig. Jordan Teze en Dest houden Sambo van speelminuten af en dus lonkt er een vertrek uit Eindhoven. En dat kan zich weleens eerder gaan voordoen dan verwacht want Samdo, die in augustus uit het niets een transfer naar FC Twente eigenhandig blokkeerde, heeft een aflopend contract bij PSV.

‘Of PSV nog pogingen onderneemt om het aflopende contract van rechtsback Shurandy Sambo te verlengen? Het is mogelijk dat hij in de winterstop vertrekt, als alle andere backs fit zijn en blijven. In dat geval moet een nieuwe club nog wel een bedrag voor hem betalen’, aldus het Eindhovens Dagblad over de contractstatus van Shurandy Sambo.


Vorig artikelHirving Lozano zocht Johan Bakayoko meteen op na de 1-0 winst op Lens
Volgend artikelPSV presenteert Ferry Bouman als nieuwe eigenaar van skybox in Philips Stadion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in