Home Nieuws Sevilla wil na 120 miljoen transferuitgaven Steven Bergwijn aantrekken, miljoenenbod in de...

Sevilla wil na 120 miljoen transferuitgaven Steven Bergwijn aantrekken, miljoenenbod in de maak

75
0

Het Spaanse Sevilla heeft deze zomer al meer dan 120 miljoen euro gespendeerd op de internationale transfermarkt. Echter moet de absolute toptransfer nog verwezenlijkt worden.

Het Eindhovens Dagblad en de Telegraaf maken melding van de serieuze interesse. Sevilla’s technisch directeur Monchi en de nieuwe trainer Julen Lopetegui zijn namelijk zeer gecharmeerd van Steven Bergwijn, zo is donderdagavond bekend geworden. PSV weet van de interesse, maar wacht nog op het moment dat Sevilla zich officieel meldt in Eindhoven. Tot dusver ligt er nog geen enkel officieel bod voor Bergwijn. Spaanse media melden dat er gewerkt wordt aan een miljoenenaanbod richting PSV.

Bergwijn heeft nog een contract tot medio 2022 in Eindhoven dus de hoofdprijs ligt in het verschiet. Vermoedelijk heeft Bergwijn zelf weinig oren naar een overgang naar Andalusië omdat Sevilla niet in het rijtje clubs past waar de jonge vleugelaanvaller zijn carriere naar de top kan inzetten.

Deze transferperiode werden al negen spelers aangetrokken voor ongeveer 120 miljoen euro. Bergwijn moet de topaankoop worden. Daar tegenover stonden de verkopen van onder anderen Pablo Sarabia aan Paris Saint-Germain en Quincy Promes aan Ajax.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here