Home Nieuws Sevilla vraagt PSV forse transfersom voor Luuk de Jong

Sevilla vraagt PSV forse transfersom voor Luuk de Jong

1142
0

Hoe ver wil PSV gaan voor Luuk de Jong?

John de Jong gaf recent al dat PSV de poorten van het Philips Stadion wagenwijd open zal zetten voor een terugkeer van de spits.

Of het er van gaat komen, valt nog te bezien maar feit is dat PSV de Jong graag ziet terugkeren. Wel zal daarvoor een stevige transfersom betaald moeten worden want Spaanse media melden dat de club uit Andalusië maar liefst 6 miljoen euro wenst te ontvangen voor de aan FC Barcelona verhuurde spits.

Ook Voetbal International meldt dat PSV inmiddels bekend is met de vraagprijs voor Luuk de Jong. Mocht de club overgaan tot een transfer van de Jong, zal dat gepaard gaan met een miljoenensalaris. In Sevilla verdiende de Jong 5 miljoen euro bruto en dat is voor PSV begrippen nu eenmaal te fors te noemen. Het is dan nog steeds niet gezegd dat de Jong zijn jawoord aan PSV zou geven.

Mocht PSV overgaan tot het aantrekken van de Jong, zou dat betekenen dat het bijna de helft aan eerder ontvangen transfergelden voor de Jong, aan Sevilla moet terugbetalen. PSV ontving drie seizoenen geleden inclusief bijna 15 miljoen euro vanuit Sevilla voor Luuk de Jong.


Vorig artikelVoor Savinho, die nog geen goede cijfers kan overleggen, is het na een gesprek met de Jong wel duidelijk
Volgend artikelPSV informeert bij Shakhtar Donetsk naar dure Braziliaanse verdediger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in