Home Nieuws Sevilla trainer Sampaoli waarschuwt PSV: ‘Dit was onze beste wedstrijd’

Sevilla trainer Sampaoli waarschuwt PSV: ‘Dit was onze beste wedstrijd’

2459
0

Heeft Sevilla de weg terug omhoog gevonden?

Zaterdagavond speelde de ploeg van trainer tegen Real Mallorca en won met 2-0. Het spel van Sevilla kon de trainer wel bekoren na zoveel rampspoed eerder dit seizoen. Volgens trainer Jorge Sampaoli heeft Sevilla zaterdagavond de beste wedstrijd van het jaar gespeeld.

Vooral de eerste helft van Sevilla deed Sampaoli deugd. Na 45 minuten spelen stond de eindstand al op het scorebord. “Het was een heel groot overwicht. Het team overwon een moeilijke week. Het was de beste wedstrijd van het jaar”, aldus de trainer na afloop op de persconferentie tegen de Spaanse media.

Uitblinker bij Sevilla was Youssef En-Nesyri. De spits maakte na 28 minuten spelen de openingstreffer. “Hij had een ongelooflijke eerste helft. Een van de beste die ik van hem heb gezien dit seizoen”, aldus de trainer van de Andalusiers, die met vertrouwen uitkijkt naar de komst van PSV.

De gehuurde Bryan Gil, overgekomen van Tottenham Hotspur én afgelopen transferperiode in verband gebracht met een huurtransfer naar PSV, scoorde de 2-0.