Home Nieuws Sevilla neemt voorschot op aantrekken nieuwe spits, Luuk de Jong dankt Barcelona...

Sevilla neemt voorschot op aantrekken nieuwe spits, Luuk de Jong dankt Barcelona en lijkt op weg naar PSV

6204
0

Wacht PSV met het definitief overnemen van Luuk de Jong tot het nieuwe boekjaar van de club begint? 1 juli is immers voor vele clubs, nationaal en internationaal, een belangrijke datum.

Of is Sevilla een stevige onderhandelingspartner in de zaak Luuk de Jong? Feit is wel dat Sevilla achterover kan leunen inzake een vertrek van de spits. De werkelijke acties en bewegingen op de internationale transfermarkt moeten immers nog op gang komen en het daadwerkelijk overbieden van vraagprijzen bevindt zich feitelijk nog niet eens in de aanvangsfase. Toch lijkt ook Sevilla eieren voor haar geld te gaan kiezen.

Sevilla wil volgens Marca namelijk snel toeslaan voor centrumaanvaller Umar Sadiq. Sadiq staat onder contract bij het gepromoveerde Almería. De club uit het zuidelijk deel van Spanje denkt maar liefst 25 miljoen euro voor de Nigeriaan te kunnen ontvangen. Sevilla ziet het zitten in de spits en denkt met de verkoop van Luuk de Jong en een andere overbodige spits, te weten Youssef En-Nesyri, voldoende financiële ruimte te kunnen genereren voor de aankoop van Almería aanvaller Sadiq. Marca denkt dat er veel ruimte in het salarisbuget van de Andalusiërs vrijkomt als zowel de Jong als En-Nesyri de club zullen verlaten.

Ondertussen heeft Luuk de Jong van zich doen horen op sociale media. De Jong bedankt FC Barcelona voor het naar eigen zeggen mooie en bijzonder seizoen in Catalonië. OP de achtergrond dingt Besiktas nog naar zijn handtekening maar de beste kopper van Europa heeft zijn zinnen gezet op een zomerse overgang naar Eindhoven.


Vorig artikelJohn de Jong over Xavi Simons: ‘We hebben bijna al zijn wedstrijden gezien’
Volgend artikelOplettende fan spot Luuk de Jong in Eindhoven, ED bevestigt daadkracht PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in