Home Nieuws Sevilla neemt afscheid van Luuk de Jong en meldt akkoord met PSV,...

Sevilla neemt afscheid van Luuk de Jong en meldt akkoord met PSV, De Jong zaterdagmorgen op de Herdgang

2673
0

Groot nieuws vanuit Sevilla. Sevilla FC meldt dat er een akkoord is met PSV over de verkoop van Luuk de Jong.

De club uit Andalusië plaatste vrijdagavond een bericht op de eigen website met daarin het afscheid van Luuk de Jong. Vreemd genoeg werd het bericht kort daarna weer van de site gehaald. Middels enkele video-items nam Sevilla afscheid van haar spits, die belangrijk was in de winst van de Europa League in zijn eerste seizoen.

‘Principeovereenkomst met PSV Eindhoven over de transfer van Luuk de Jong’, schrijft de media afdeling van Sevilla boven het artikel. Het officiële persbericht van de media afdeling van de Andalusiërs is inmiddels ook weer van de website gehaald. Algemeen directeur Marcel Brands was vrijdagmiddag duidelijk in zijn boodschap naar Sevilla. “Ik hoop dat er beweging komt. Volgende week weten we of hij komt. En anders zullen we moeten doorschakelen.”

Enkele uren plaatste Sevilla het genoemde persbericht. Op Twitter valt er meer te lezen over het bericht van Sevilla en de verwachtingen voor de komende dagen. Rik Elfrink meldt dat de verwachting is dat Luuk de Jong zaterdagmorgen op de Herdgang zal verschijnen voor de eerste plichtplegingen.


Vorig artikelOfficieel: PSV presenteert nieuwe thuisshirt, terug naar nostalgie van de jaren 70
Volgend artikelOok PSV meldt terugkeer Luuk de Jong, medische keuring al voltooid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in