Home Nieuws Sevilla met Rakatic, Ramos én ‘professional’ Dmitrović tegen PSV

Sevilla met Rakatic, Ramos én ‘professional’ Dmitrović tegen PSV

475
0

Er geldt dinsdagavond maar één opdracht voor PSV en dat is winnen van de Spaanse nummer veertien van La Liga.

Er liggen zeker kansen voor PSV want de ploeg van Bosz beschikt in principe over de betere voetballers als we beide selecties naast elkaar houden. Sevilla beschikt over enkele oud-gedienden, die wel over veel ervaring beschikken maar tegelijkertijd niet meer op de toppen van hun kunnen acteren.

We doelen natuurlijk op Ivan Rakitic en Sergio Ramos en in mindere mate op Nemanja Gudelj, die nog altijd als een topspeler wordt gezien in Spanje. Sevilla staat momenteel veertiende in Spanje en ziet opnieuw dat er een strijd tegen degradatie weet op te doemen dit seizoen.

Spaanse kranten verwachten dat Ivan Rakitic en Sergio Ramos maar ook Nemanja Gudelj aan de aftrap zullen verschijnen. Of de ervaren Ivan Rakitic en Sergio Ramos nog altijd de hooggespannen verwachtingen kunnen waarmaken, valt allemaal nog te bezien. Ramos is inmiddels 37 jaar oud en diende net na zijn komst nog een stevig geschil met de aanhang van Sevilla uit te vechten want het gros van de fans zat in zijn geheel niet op zijn komst te wachten.

Oud zeer rond zijn transfer van Sevilla naar Real Madrid zo’n vijftien jaar geleden, zorgt ervoor dat Ramos nog niet geaccepteerd is bij de fans van Sevilla. Daarnaast is Ramos zelden fit te noemen en heeft hij beduidend aan duelkracht en snelheid ingeleverd na twee matige jaren in Parijs. Zijn eigen doelpunt in en tegen Barcelona hebben zijn positie niet bepaald goed gedaan.

Wel worden Ivan Rakitic en Sergio Ramos maar ook Nemanja Gudelj als leiders gezien. Iets dat ook geldt voor keeper Dmitrović, die natuurlijk een pijnlijke avond in het Philips Stadion kende in februari van dit jaar. Spaanse media verwachten dat alle vier genoemde spelers een basisplaats toebedeeld krijgen tegen PSV.

Keeper Marko Dmitrović wordt in Spanje maar ook in Nederland nog altijd geprezen om zijn zeer professionele houding rond het nare incident van februari dit jaar.


Vorig artikelSpaanse krant wakkert vuur aan: ‘Dmitrovic terug naar stadion van zijn nachtmerrie’
Volgend artikelMarcel Brands is doelman Dmitrović dankbaar | Verdiend Sevilla-doelman bij terugkeer in Philips Stadion warm applaus?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in