Home Nieuws Sevilla investeert 15 miljoen euro in nieuwe spits, Luuk de Jong lijkt...

Sevilla investeert 15 miljoen euro in nieuwe spits, Luuk de Jong lijkt op weg naar de uitgang

2356
0

Sevilla heeft flink uitgepakt in de vorm van een stevige transfersom voor een nieuwe spits.

De club van Luuk de Jong heeft in de jacht op een nieuwe aanvaller flink met de geldbuidel gerammeld. Sevilla maakt namelijk 15 miljoen euro over naar Wolverhampton Wanderers voor Rafa Mir. Dat melden Spaanse media. De nieuwe spits lijkt niet gehaald voor de bank en dus is de vraag wat de transfer met de positie van Luuk de Jong zal doen.

De inmiddels dertigjarige Luuk de Jong lijkt uitgespeeld in Sevilla en heeft zelf ook oren naar een ander perspectief. Afgelopen seizoen speelde de Jong in 34 competitiewedstrijden van Sevilla mee maar in twintig van die duels was hij slechts invaller.

Sevilla-coach Julen Lopetegui lijkt geen vertrouwen meer te hebben in Luuk de Jong en dus komt een transfer naar Eindhoven dichterbij. PSV lijkt in te zetten op een huurconstructie voor de spits. Maar Sevilla wenst 6 miljoen euro te ontvangen. De Spaanse spits Rafa Mir, die met Spanje deelnam aan de Olympische Spelen, is een bekende voor Sevilla want vorig jaar speelde hij op huurbasis voor Huesca.

Spaanse media berichten al langer over een vertrek van Luuk de Jong uit Sevilla. PSV geldt als meest logische optie, schrijven de verschillende kranten uit Sevilla over de toekomst van de Jong. Ook Besiktas hengelt naar Luuk de Jong, die echter een voorkeur voor een terugkeer naar PSV heeft.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here