Home Nieuws Sevilla haalt eerste winterse ‘versterking’ voor 2023 waarschijnlijk op in Amsterdam

Sevilla haalt eerste winterse ‘versterking’ voor 2023 waarschijnlijk op in Amsterdam

9012
0

Na het WK in Qatar of beter gezegd al tijdens het WK in Qatar, afhankelijk van de prestaties van de PSV’ers die wel of geen succes in het oliestaatje hebben, richt de selectie van Ruud van Nistelrooij zich weer op de competitie en het KNVB beker toernooi.

In februari speelt PSV de zogenaamde tussenronde van het Europa League toernooi, waarin FC Sevilla de tegenstander zal zijn. Het is onrustig bij de club uit het zuiden van Spanje. Trainerswissels, spelers die ontevreden zijn en klagen en vooral veel slechte resultaten. Het doet Sevilla geen goed en tegelijk zijn de kansen van PSV op winst in het tweeluik daar. Spaanse media verwachten dat Sevilla een zware kluif aan PSV gaat krijgen maar Spaanse media schrijven ook dat er na de winter een ander Sevilla zal staan. De club gaat de transfermarkt op, weet men in Spanje te melden.

Een naderende transfer om de gelederen van Sevilla te versterken is die van Lucas Ocampos. De situatie van de aanvaller in Amsterdam is verre van rooskleurig te noemen en dus keert hij volgens AS zo goed als zeker binnenkort terug bij Sevilla. De Argentijn wordt dit seizoen door Ajax gehuurd van de Andalusiërs, maar heeft geen rol van betekenis kunnen spelen. In Nederland wordt de aanvaller als een matige speler gezien dus of PSV een sterkere Spaanse opponent zal treffen valt nog te bzien.

Met de komst van de Argentijnse trainer Jorge Sampaoli bij Sevilla heeft Ocampos nieuw perspectief op speeltijd bij de nummer achttien van de La Liga, schrijft AS. In Nederland wordt Ocampos eigenlijk niet echt als directe versterking gezien voor Sevilla.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here