Home Nieuws Sevilla akkoord met nieuwe spits van 20 miljoen euro, Luuk de Jong...

Sevilla akkoord met nieuwe spits van 20 miljoen euro, Luuk de Jong op weg naar de uitgang

12600
0

Luuk de Jong sprak recent kort over zijn toekomst bij Sevilla. De spits gaf aan het prima naar zijn zin te hebben in Andalusië.

Maar iedere voetballer wil spelen en niet de bank warmhouden. En spitsen willen presteren en scoren en dat zat er voor Luuk de Jong niet in afgelopen weken en maanden. Buiten het veld is het prima toeven in de zonnige stad in Andalusië voor de kopsterke spits maar Luuk de Jong is nu eenmaal prestatie gericht.


De aanvaller sprak zich recent uit over zijn toekomst en zei alleen aan een transfer te gaan denken als zijn rol bij Sevilla is uitgespeeld. En daar lijkt het wel van te gaan komen want volgens AS werkt Sevilla hard aan de komst van een nieuwe spits, die miljoenen euro’s moet kosten.

Het gaat om Joselu, de eerste spits van Alavés. Een akkoord tussen de clubs is er nog niet, maar Spaanse media verwachten dat Sevilla spoedig 20 miljoen op tafel zal gaan leggen voor de aanvaller.

Club en speler zouden al rond zijn over de miljoenendeal, zo meldt AS. Dat betekent dat Luuk de Jong weer een stap dichterbij de uitgang is dan een week geleden. Het is nog niet bekend wat PSV voor Luuk de Jong zou moeten betalen.

Later meer.


Facebook Comments